O NAS


Stanislav Jagodic, direktor

JAST, energija za zabavo, d.o.o. je specializirano, dinamično in mednarodno usmerjeno podjetje za organizacijo dogodkov. V svojem zelo širokem spektru delovanja ponujamo profesionalnost, kreativnost in inovativen pristop pri kreiranju poslovnih in korporativnih, privatnih ali pa mednarodnih prireditev.

Organizacija dogodkov po meri naročnika nam narekuje neprestano ustvarjanje izvirnih konceptov druženja. Iskanje novih oblik zabave in mladih artistov, ki prinašajo čustva in strast nas poganja naprej. Predstavljanje najboljšega pri že uveljavljenih imenih pa nas profesionalno dviga.

Ustvarjamo dogodke. Dogodek razumemo kot stičišče emocij in spomina; emocije vnašamo prireditelji s svojo profesionalnostjo in artisti s predanostjo na odru, spomin pa skrbno položimo v vesela pričevanja naših obiskovalcev, ki se z veseljem in zaupanjem ponovno vračajo na naše dogodke.

Za nas ovir ni. Vašemu cilju in željam dajemo obliko, glas in podobo. V vsakem ambientu, za vsak avditorij, za množice ali ekskluzivno samo za nekatere, za vsako potrebo: naš koncept bo preko emocij pripovedoval vašo zgodbo. Skozi ples, gib, glasbo, spektakel, govorce, nastopajoče, posameznike ali skupine bo prišla do izraza naša kompetentnost pri izbiri pravega kreativnega koncepta za vaš namen.

Našim naročnikom dajemo na razpolago vse svoje kompetence, izkušnje in stike, ki jih je ustanovitelj podjetja Stanislav Jagodic navezal in povezal v svojem dolgoletnem delovanju kot vodja oddelka za organizacijo prireditev za celotno skupino Hit Universe of Fun in izven. Uspel je pridobiti številne izkušnje, ter sodelovati s številnimi mednarodno uveljavljenimi artisti.

Našteli bi le naše največje produkcije:

  • več kot 650 koncertov mednarodnih izvajalcev (Andrea Bocelli, Laura Pausini, Anna Oxa, Al Bano, Ivana Spagna, The Commodores, The Platters, Cesaria Evora, …)
  • številne atrakcije in varietejske produkcije iz celega sveta (Južne Afrike, Kube, Brazilije, Francije, Rusije, Finske, …)
  • skupaj več kot 7000 različnih produkcij in izvajalcev.

Z ekipo organizatorjev in tehničnega osebja (okoli 50 stalno angažiranih) se je dnevno skrbelo za pester in različen program v šestih različnih igralniško zabaviščnih centrih v Sloveniji, Črni gori, BiH in na Hrvaškem. Med odmevnejšimi medijskimi projekti je bila tudi tradicionalna »Explosion Of Fun« v Kranjski gori in »Ski Legends« z Juretom Koširjem.

Na podlagi izkušenj in trdega dela, lahko danes JAST ponuja dogodke, ki  navdušujejo in ustvarjajo nepozabne emocije. Do naših artistov imamo pristne in korektne odnose, zato radi nastopajo za nas. Tudi tisti najbolj uveljavljeni za katere mislite, da se jih ne da dobiti. Artisti nam zaupajo in cenijo našo profesionalnost, pa naj gre za ples, glasbo, spektakel, umetnost, stand up, humor, magijo, ….vse znamo povezati in ponuditi zadovoljnemu obiskovalcu.

Poskrbeti znamo za vsak detajl, za vsak nasmeh zadovoljnega gledalca in za zadovoljstvo naših naročnikov. Zato je pri nas nenehno prinašanje novosti na področju zabave pretkano s pikolovsko profesionalnostjo izvedbe. Temu preprosto rečemo: Energija za zabavo!

 

 

Book NOW - Rezervirajte si vaš dogodek ZDAJ!